Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 2000g2142kcal462g0g30g0g
Currytahna punainen160g416kcal3.4g14.6g38.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]680g2295kcal81.6g0g251.6g0g
Aurajuusto160g544kcal32g0g46.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g10795kcal1158g29.2g732.8g0g
Valittu annoskoko3000g5397kcal579g14.6g366.4g0g
Annoskoko puolitettuna1500g2699kcal289.5g7.3g183.2g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996