Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 685g2197kcal183.5g0g164.1g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g857g2998kcal109.7g597.1g16.3g27.4g
Sipuli (kuorittu)189g51kcal2.5g9g0.4g3.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen857g283kcal28.3g42g0g0g
Kananmuna kuoreton 377g538kcal47.1g1.1g38.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos17g123kcal0.1g0.1g13.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi19g53kcal1.7g1.3g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g12485kcal745.8g1301.2g474.8g61.2g
Valittu annoskoko3000g6242kcal372.9g650.6g237.4g30.6g
Annoskoko puolitettuna1500g3121kcal186.5g325.3g118.7g15.3g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518