Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1429g258kcal8g35.7g5.7g10g
Sipuli 343g104kcal4.3g16.5g0.7g5.8g
Kananmuna kuoreton 314g448kcal39.3g0.9g32.2g0g
Pekoni rasvainen 343g1289kcal41.1g0g126.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa343g1029kcal78.9g0g78.9g0g
Voi 229g1658kcal2.7g0.9g185.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g9571kcal348.6g108g860.4g31.6g
Valittu annoskoko3000g4786kcal174.3g54g430.2g15.8g
Annoskoko puolitettuna1500g2393kcal87.2g27g215.1g7.9g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425