Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 226g826kcal23.6g168.9g2.3g11.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%601g361kcal19.2g42.7g12g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)189g379kcal7.6g66.3g5.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 301g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g180g262kcal22.9g0.6g20.3g0g
Lohi tuoresuolattu 1503g2700kcal363.6g0g138.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g9053kcal873.8g557g357.2g23.8g
Valittu annoskoko3000g4527kcal436.9g278.5g178.6g11.9g
Annoskoko puolitettuna1500g2263kcal218.5g139.3g89.3g6g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281