Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2402g5320kcal420.4g0g408.4g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)90g113kcal3g3.8g9g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.6g0.5g16.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g60g1.8kcal0g0.6g0.6g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Fetajuusto, Valio270g730kcal51.4g2.7g56.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g12825kcal992.6g19.2g983.6g0.6g
Valittu annoskoko3000g6413kcal496.3g9.6g491.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna1500g3206kcal248.2g4.8g245.9g0.2g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923