Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 840g636kcal15.7g129.5g1.7g8.4g
Vesi, vesijohtovesi 1166g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g525g105kcal5.2g15.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 315g942kcal71.9g0g73.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl12g29kcal1.4g0.2g2.6g0g
Maustepippuri, annos 1g3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 2.7g7.6kcal0.2g0.7g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6006g3515kcal192.4g305.6g156.6g23.6g
Valittu annoskoko3003g1758kcal96.2g152.8g78.3g11.8g
Annoskoko puolitettuna1502g879kcal48.1g76.4g39.2g5.9g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302