Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 2005g2148kcal463.2g0g30.1g0g
Currytahna punainen160g417kcal3.4g14.6g38.5g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]682g2301kcal81.8g0g252.3g0g
Aurajuusto160g546kcal32.1g0g46.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6016g10824kcal1161g29.2g734.8g0g
Valittu annoskoko3008g5412kcal580.5g14.6g367.4g0g
Annoskoko puolitettuna1504g2706kcal290.3g7.3g183.7g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996