Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2400g577kcal43.4g52.8g7.2g55.2g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Sitruunamehu, laimentamaton200g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Seesamöljy, kylmäpuristettu60g540kcal0g0g60g0g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)120g172kcal4.7g10.4g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6016g2766kcal105g148.4g159.8g112.8g
Valittu annoskoko3008g1383kcal52.5g74.2g79.9g56.4g
Annoskoko puolitettuna1504g692kcal26.3g37.1g40g28.2g
Arvot/100g100g46kcal1.7g2.5g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200