Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra1600g1280kcal272g16g16g0g
Sipuli (kuorittu)548g148kcal7.1g26.3g1.1g9.3g
Voi, 1 tl, 5 g180g1314kcal1.8g1.8g144g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g680g2312kcal13.6g20.4g238g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6016g10108kcal589g129g798.2g18.6g
Valittu annoskoko3008g5054kcal294.5g64.5g399.1g9.3g
Annoskoko puolitettuna1504g2527kcal147.3g32.3g199.6g4.7g
Arvot/100g100g168kcal9.8g2.1g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352573