Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 1104g1153kcal247.7g0g16.6g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )224g112kcal1.3g26.9g0.4g1.6g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 320g242kcal6g49.3g0.6g3.2g
Vesi320g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 320g423kcal8.4g10.2g38.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 192g241kcal21.1g0.5g17.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton48g10kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6016g4623kcal581.6g221.4g148.6g26g
Valittu annoskoko3008g2311kcal290.8g110.7g74.3g13g
Annoskoko puolitettuna1504g1156kcal145.4g55.4g37.2g6.5g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435341