Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 5.8g51kcal0g0g5.8g0g
Vadelma 116g48kcal1.2g4.7g0.9g4.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka12g46kcal0g11.5g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe5.8g17kcal0.1g3.2g0g2.3g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 23g66kcal3.6g0g5.8g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 70g29kcal6.8g0.3g0.1g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g35g144kcal27.1g2.2g3.1g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)35g122kcal4.9g19.4g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g1046kcal87.4g82.6g36.2g13.2g
Valittu annoskoko301g523kcal43.7g41.3g18.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna151g261kcal21.9g20.7g9.1g3.3g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177