Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 109g121kcal23.7g0g2.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli 16g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.7g3kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 36g25kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.4g6.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 13g3.6kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Palsternakka 11g7kcal0.1g1.3g0g0.5g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g19g27kcal5.2g0.2g0.6g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)43g15kcal0.4g2.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g468kcal61.6g19.6g9.2g5g
Valittu annoskoko301g234kcal30.8g9.8g4.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna150g117kcal15.4g4.9g2.3g1.3g
Arvot/100g100g78kcal10.2g3.3g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232263