Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 230g330kcal36.8g0g20.5g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Creme Bonjour Yrttitarha44g131kcal1.5g2.7g12.7g0g
Tilli, tuore 26g7.8kcal1g0.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g939kcal78.6g6g66.8g1.4g
Valittu annoskoko301g470kcal39.3g3g33.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna151g235kcal19.7g1.5g16.7g0.4g
Arvot/100g100g156kcal13.1g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571