Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 68g232kcal6.9g47.4g0.8g2.4g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g10g94kcal0g0g10.4g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 83g118kcal19.1g0g4.6g0g
Sipuli, paistettu 10g11kcal0.1g0.5g0.9g0.2g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Herkkusieni säilyke 21g3.5kcal0.4g0g0.1g0.5g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g42g150kcal11.7g0.8g10.8g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix21g10kcal0.3g2.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g1249kcal77.4g103.8g55.4g6.4g
Valittu annoskoko301g625kcal38.7g51.9g27.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna151g312kcal19.4g26g13.9g1.6g
Arvot/100g100g207kcal12.8g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921