Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g75g44kcal4.5g3.1g1.5g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras13g33kcal1.1g6.4g0.1g1.7g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g166g231kcal31.6g0g11.7g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g768kcal80.4g23g38.8g4.2g
Valittu annoskoko301g384kcal40.2g11.5g19.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna151g192kcal20.1g5.8g9.7g1.1g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111