Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 3.1g3.2kcal0g0.2g0.3g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto16g44kcal3g0g3.4g0g
Purjosipuli 36g8.3kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 163g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)47g65kcal9.8g0g2.8g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto9g26kcal1.8g0g2.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Keittojuurekset, Rainbow25g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g339kcal31.2g4.6g21.2g1.8g
Valittu annoskoko301g170kcal15.6g2.3g10.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna151g85kcal7.8g1.2g5.3g0.5g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.8g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836