Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g257g90kcal2.6g17.5g1.3g3.6g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g19g58kcal3.7g0g4.8g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g5.6g12kcal0.2g0.2g1.1g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow4.8g12kcal0g0.4g1.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g379kcal13.4g37.4g20g7.6g
Valittu annoskoko302g190kcal6.7g18.7g10g3.8g
Annoskoko puolitettuna151g95kcal3.4g9.4g5g1.9g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094