Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g125g437kcal14.6g90.7g1.8g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g63g91kcal13.8g2.6g1.9g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g31g77kcal5.6g0.2g5.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Basilika, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g1307kcal69.6g193.4g26.6g2.4g
Valittu annoskoko302g653kcal34.8g96.7g13.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna151g327kcal17.4g48.4g6.7g0.6g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377733