Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali105g22kcal1.3g3.6g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g11g29kcal1.9g0.1g2.4g0g
Siirappi 5.2g16kcal0g3.9g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g9g29kcal1g5.7g0.2g1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 51g65kcal10.5g0g2.5g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana604g467kcal31g35g22.4g9.8g
Valittu annoskoko302g234kcal15.5g17.5g11.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna151g117kcal7.8g8.8g5.6g2.5g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970