Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g1199g1582kcal251.7g0g59.9g0g
Sipulikuutiot Apetit450g117kcal5.4g21.6g0.9g0g
Maizena maissitärkkelys135g472kcal1.1g117.3g0g0g
Voi 30g217kcal0.4g0.1g24.4g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)300g246kcal28.5g33g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 899g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6024g5269kcal574.2g344g170.4g0g
Valittu annoskoko3012g2635kcal287.1g172g85.2g0g
Annoskoko puolitettuna1506g1317kcal143.6g86g42.6g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117110