Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2403g578kcal43.5g52.9g7.2g55.3g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Sitruunamehu, laimentamaton200g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Seesamöljy, kylmäpuristettu60g541kcal0g0g60.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)120g172kcal4.7g10.5g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6024g2770kcal105.2g148.8g160g113g
Valittu annoskoko3012g1385kcal52.6g74.4g80g56.5g
Annoskoko puolitettuna1506g693kcal26.3g37.2g40g28.3g
Arvot/100g100g46kcal1.7g2.5g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200