Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g350g49kcal6.7g4.2g0.7g0g
Kananmuna, keitetty 578g825kcal72.3g1.7g59.3g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro26g8.1kcal0.6g1.1g0.1g0.8g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1752g1327kcal32.8g270.2g3.5g17.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Sinappi 56g74kcal2.5g7.9g3.4g1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)26g5.3kcal0g1.7g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 158g1393kcal0g0g157.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6034g7400kcal231.6g580.4g449.2g41g
Valittu annoskoko3017g3700kcal115.8g290.2g224.6g20.5g
Annoskoko puolitettuna1509g1850kcal57.9g145.1g112.3g10.3g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174