Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 94g23kcal1.3g1.8g0.5g2.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 94g121kcal19.5g0g4.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g84g30kcal1.4g5.8g0.1g1.2g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g28g110kcal8.2g0.4g8.4g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana604g600kcal60.8g16g31.2g7.2g
Valittu annoskoko302g300kcal30.4g8g15.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna151g150kcal15.2g4g7.8g1.8g
Arvot/100g100g99kcal10.1g2.6g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374