Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 250g488kcal46.7g0g33.8g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot50g145kcal7g0.5g13g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana605g1270kcal107.6g1.6g93.6g0g
Valittu annoskoko303g635kcal53.8g0.8g46.8g0g
Annoskoko puolitettuna151g318kcal26.9g0.4g23.4g0g
Arvot/100g100g210kcal17.8g0.3g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973