Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 70g17kcal1.3g1.5g0.2g1.6g
Parsakaali brokkoli 70g25kcal3.3g1.4g0.2g1.8g
Broileri rintafile,maustamaton70g73kcal16.3g0g0.7g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%35g46kcal1.1g0.7g4.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl28g96kcal0.6g0.8g9.9g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g28g101kcal7.9g0.5g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g714kcal61g9.8g45.8g6.8g
Valittu annoskoko303g357kcal30.5g4.9g22.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna151g179kcal15.3g2.5g11.5g1.7g
Arvot/100g100g118kcal10.1g1.6g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226874