Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 225g241kcal52g0g3.4g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g34g247kcal0.3g0.3g27g0g
Aurinkokuivattu tomaatti7.9g14kcal0.2g0.9g1.1g0g
Valkosipuli 6.8g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g4.5g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro4.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g6.8g15kcal1.6g0g0.9g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g6.8g44kcal2g0g2.7g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g5.6g6.4kcal0g0.4g0.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g1156kcal113.6g6.4g71.6g1g
Valittu annoskoko303g578kcal56.8g3.2g35.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna151g289kcal28.4g1.6g17.9g0.3g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029