Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Sokeri 19g75kcal0g18.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g164kcal0g0g18.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g146g50kcal0.3g10.3g0.4g2.6g
Vehnäjauho puolikarkea 28g97kcal2.9g19.9g0.3g1g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Maito, Kevyt44g20kcal1.4g2.1g0.7g0g
Leseseos (3 viljan)15g37kcal2.4g4.9g0.9g4.4g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g1027kcal20.4g128.8g46.2g16g
Valittu annoskoko303g514kcal10.2g64.4g23.1g8g
Annoskoko puolitettuna152g257kcal5.1g32.2g11.6g4g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109