Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl23g79kcal0.5g0.7g8.2g0g
Kaurahiutale 12g44kcal1.7g6.6g0.9g1.2g
Atria kevyt jauheliha204g347kcal38.8g0g20.4g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g29g96kcal4.7g1.6g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g1219kcal99g18g81g2.4g
Valittu annoskoko303g610kcal49.5g9g40.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna151g305kcal24.8g4.5g20.3g0.6g
Arvot/100g100g201kcal16.3g3g13.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285203