Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 110g116kcal4.4g21.3g1g1.9g
Hk, sininen lenkki 580g127g293kcal12.7g8g22.9g0.3g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka55g19kcal1.5g2.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana605g863kcal37.4g64.8g48.8g4.8g
Valittu annoskoko303g431kcal18.7g32.4g24.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna151g216kcal9.4g16.2g12.2g1.2g
Arvot/100g100g143kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876