Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)1000g420kcal16g86g1g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]200g660kcal54g0g48g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 600g160kcal19.8g18.6g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras240g840kcal31.2g168g3.6g7.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)600g984kcal150g5.4g39.6g0g
Herkkusieni säilyke 380g64kcal8g0.8g1.1g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6040g6256kcal558g557.6g186.6g32.6g
Valittu annoskoko3020g3128kcal279g278.8g93.3g16.3g
Annoskoko puolitettuna1510g1564kcal139.5g139.4g46.7g8.2g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647