Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper400g2882kcal4g4g320.2g0g
Sokeri 212g861kcal0g211.9g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Ruisjauho Pirkka801g2442kcal77.7g488.3g16g120.1g
Mustikka1601g533kcal8g102.5g6.4g52.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g13471kcal180.4g1621g685.2g346g
Valittu annoskoko3024g6735kcal90.2g810.5g342.6g173g
Annoskoko puolitettuna1512g3368kcal45.1g405.3g171.3g86.5g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133277