Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g15g39kcal1.8g1.7g2.9g0.1g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g300g180kcal2.7g15.6g12g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 1502g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss300g372kcal9g76.9g2.4g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g270g76kcal3g13g1.1g8.1g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g450g541kcal81.1g7.7g20.3g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g165g116kcal3.3g14.9g5g0g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g3019kcal201.8g259.6g129.4g18.2g
Valittu annoskoko3024g1509kcal100.9g129.8g64.7g9.1g
Annoskoko puolitettuna1512g755kcal50.5g64.9g32.4g4.6g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249674