Juureshöystö

Suikaloi juurekset ja kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla, lisää ensin juurkset, sitten kaali, varsiselleri ja kesäkurpitsa.

Silppua sienet tai jauha kuivatut sienet joukkoon.

Lisää pippuri, chilikastike ja suola.

Kääntele kuumalla pannulla sillon tällöin n. 10 minuuttia.

Käännä lämpö pois, laita kansi pannun päälle ja anna hautua vielä n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 721g208kcal7.2g33.2g2.2g13g
Kesäkurpitsa zucchini 721g130kcal4g18g2.9g5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka270g30kcal3g3g0.5g2.7g
Kaali, valkokaali571g120kcal6.8g19.4g1.1g12g
Porkkana 511g167kcal3.2g28.4g1g13g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g150g45kcal1.5g6g0.5g0g
Rypsiöljy 42g372kcal0g0g42g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g15g48kcal0.2g11.9g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g2273kcal53.2g244.4g100.8g94.6g
Valittu annoskoko3024g1137kcal26.6g122.2g50.4g47.3g
Annoskoko puolitettuna1512g568kcal13.3g61.1g25.2g23.7g
Arvot/100g100g38kcal0.9g4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338532