Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)598g161kcal7.8g28.7g1.2g10.2g
Kinkkusuikale, Portti956g1195kcal162.6g3.8g66.9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1195g287kcal21.5g35.9g6g22.7g
Keltuainen, 20g, annos 20g36g23kcal1.3g0.1g9g0g
Parmesan formaggio da pasta239g1093kcal95.6g0g78.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g5518kcal577.6g137g324g65.8g
Valittu annoskoko3024g2759kcal288.8g68.5g162g32.9g
Annoskoko puolitettuna1512g1380kcal144.4g34.3g81g16.5g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369238