Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1879g1423kcal35.1g289.7g3.8g18.8g
Kananmuna kuoreton 103g146kcal12.8g0.3g10.5g0g
Kauralese 47g169kcal8.5g21.4g3.6g8.2g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 188g645kcal19.1g131.5g2.3g6.6g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)301g367kcal6.6g81.8g0.9g2.4g
Kananmuna kuoreton 103g147kcal12.9g0.3g10.6g0g
Kananmuna, keitetty 207g295kcal25.8g0.6g21.2g0g
Maito, Kevyt188g86kcal6g9g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g6557kcal253.6g1069.2g111.4g72g
Valittu annoskoko3024g3279kcal126.8g534.6g55.7g36g
Annoskoko puolitettuna1512g1639kcal63.4g267.3g27.9g18g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196