Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%599g359kcal7.2g16.8g29.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150g49kcal4.9g7.3g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g146g540kcal20.3g105.7g3.6g6g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Voi 18g130kcal0.2g0.1g14.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1498g2486kcal284.5g0g149.7g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Sinappi 30g39kcal1.3g4.2g1.8g0.5g
Tomaattisose tomaattipyree 45g34kcal2g5.8g0.1g0.4g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 30g23kcal1.3g3.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g8008kcal697g326g434.6g24.6g
Valittu annoskoko3024g4004kcal348.5g163g217.3g12.3g
Annoskoko puolitettuna1512g2002kcal174.3g81.5g108.7g6.2g
Arvot/100g100g132kcal11.5g5.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87157