Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)1001g421kcal16g86.1g1g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]200g661kcal54.1g0g48.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 601g160kcal19.8g18.6g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras240g841kcal31.2g168.2g3.6g7.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)601g985kcal150.2g5.4g39.7g0g
Herkkusieni säilyke 381g65kcal8g0.8g1.1g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g6265kcal558.6g558.2g187g32.6g
Valittu annoskoko3024g3132kcal279.3g279.1g93.5g16.3g
Annoskoko puolitettuna1512g1566kcal139.7g139.6g46.8g8.2g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647