Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka88g10kcal1g1g0.2g0.9g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Seiti, pakasteena - Findus88g61kcal14g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana607g165kcal30.8g6.6g1.2g3.6g
Valittu annoskoko303g83kcal15.4g3.3g0.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna152g41kcal7.7g1.7g0.3g0.9g
Arvot/100g100g27kcal5.1g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750