Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 125g97kcal21.9g0g0.9g0g
Tomaatti 117g27kcal0.7g4g0.4g1.6g
Öljy9g84kcal0g0g9.4g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 19g50kcal1.6g8.7g0.8g0.7g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.31g87kcal9.4g0.5g5.3g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana608g694kcal67.4g26.8g33.6g5g
Valittu annoskoko304g347kcal33.7g13.4g16.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna152g174kcal16.9g6.7g8.4g1.3g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221