Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha39g60kcal7.5g0g3.3g0g
Lanttu 39g11kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Palsternakka 23g15kcal0.1g2.8g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g51g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Tomaattimurska, 1 prk31g8.4kcal0.2g1.7g0.1g0.4g
Sipuli 39g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.1g11kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Naudanliha10g15kcal1.9g0g0.8g0g
Lanttu 10g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Palsternakka 5.9g3.7kcal0g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Tomaattimurska, 1 prk7.8g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Rypsiöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana608g466kcal26g38.2g21.2g11.4g
Valittu annoskoko304g233kcal13g19.1g10.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna152g117kcal6.5g9.6g5.3g2.9g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794