Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea52g5.2kcal0.6g0.4g0.1g0.6g
Herkkusieni 21g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Miniluumutomaatti, annos 250g26g5.2kcal0.2g0.9g0.1g0g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g94g38kcal1.4g5.6g0.3g2.3g
Katkarapu 38g26kcal5.4g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl5g7kcal0.2g0.5g0.5g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)6.2g13kcal0.1g2.9g0.1g0g
Hunaja 2.7g8.9kcal0g2.2g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana607g248kcal18.2g31.2g3.4g8.6g
Valittu annoskoko304g124kcal9.1g15.6g1.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna152g62kcal4.6g7.8g0.9g2.2g
Arvot/100g100g41kcal3g5.1g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364