Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 2000g780kcal20.4g140.2g4g50.8g
Aurajuusto200g680kcal40g0g58g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)200g250kcal6.6g8.4g20g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 300g137kcal9g14.4g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6060g4474kcal184.6g345.8g236.4g108.4g
Valittu annoskoko3030g2237kcal92.3g172.9g118.2g54.2g
Annoskoko puolitettuna1515g1119kcal46.2g86.5g59.1g27.1g
Arvot/100g100g74kcal3g5.7g3.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217