Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g584g1722kcal81.7g5.8g151.8g3.5g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g750g195kcal8.3g23.3g1.5g0g
Maustepippuri, annos 1g20g0.6kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1668g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6060g3835kcal180g58.2g307g7g
Valittu annoskoko3030g1918kcal90g29.1g153.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna1515g959kcal45g14.6g76.8g1.8g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421