Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha999g1658kcal189.8g0g99.9g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Kidneypapu, suolaliemessä479g527kcal37.4g86.3g2.4g38.3g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g419g327kcal21.4g48.2g5g21g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g999g250kcal13g41.9g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6072g5942kcal526.4g364.4g259g122.6g
Valittu annoskoko3036g2971kcal263.2g182.2g129.5g61.3g
Annoskoko puolitettuna1518g1486kcal131.6g91.1g64.8g30.7g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502