Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow350g988kcal62.7g222.5g3.2g35g
Palvikinkku HK 3%420g420kcal75.7g2.1g12.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)245g392kcal6.6g6.6g36.8g0g
Vesi1752g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2g5.5kcal0.2g0.1g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow9g24kcal0.9g0.9g1.8g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1.1g10.4g0.4g4.4g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6076g3803kcal296.6g493.2g111g81.8g
Valittu annoskoko3038g1902kcal148.3g246.6g55.5g40.9g
Annoskoko puolitettuna1519g951kcal74.2g123.3g27.8g20.5g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380