Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 199g22kcal1.1g2.8g0.2g1.4g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 100g132kcal2.6g3.2g11.9g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 2.5g8.2kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana608g323kcal7.4g16g24.2g2.8g
Valittu annoskoko304g162kcal3.7g8g12.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna152g81kcal1.9g4g6.1g0.7g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305021