Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g94g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Peruna, keskikokoinen 60g131g79kcal2g17.1g0.1g1.2g
Paistijauheliha 10%75g128kcal15g0g7.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana608g488kcal36g46g17.4g7g
Valittu annoskoko304g244kcal18g23g8.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna152g122kcal9g11.5g4.4g1.8g
Arvot/100g100g80kcal5.9g7.6g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631