Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Tonnikala öljyssä 66g125kcal17.8g0g5.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g88g22kcal1.1g3.7g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%44g70kcal1.2g1.2g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana609g479kcal42g16.6g26.2g1.8g
Valittu annoskoko304g240kcal21g8.3g13.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna152g120kcal10.5g4.2g6.6g0.5g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730