Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali197g42kcal2.4g6.7g0.4g4.1g
Jauheliha, sika-nauta 87g194kcal15.3g0g14.9g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.8g7.4kcal0.3g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana609g494kcal36.4g15.6g31.8g8.8g
Valittu annoskoko304g247kcal18.2g7.8g15.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna152g124kcal9.1g3.9g8g2.2g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213