Kesäkurpitsa-sämpyläruudut (yhteishyvä)

Raasta kesäkurpitsa ja lisää suola.

Anna seistä tunnin ajan.

Purista raasteesta vesi pois.

Lisää siirappi, siemenet ja kesäkurpitsaraaste.

Alusta taikina jauhoilla löysäksi.

Lisää öljy ja loput jauhot vähitellen.

Alusta kimmoisaksi.

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Taputtele levyksi.

Anna kohota 15 minuuttia.

Jaa kohonnut leipä taikinpyörällä neliöiksi.

Voitele pinta öljyllä ja ripottele päälle siemeniä.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa33g5.6kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi77g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma11g35kcal0g8.1g0g0g
Auringonkukansiemen 11g65kcal2.5g1.4g5.4g0.7g
Sämpyläjauho Sunnuntai kaurainen sämpyläjauho (Sunnuntai)165g576kcal23g108.6g4.9g8.2g
Öljy, keskiarvo (E), annos 10g4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana609g1452kcal51.2g237.8g30.8g18.2g
Valittu annoskoko305g726kcal25.6g118.9g15.4g9.1g
Annoskoko puolitettuna152g363kcal12.8g59.5g7.7g4.6g
Arvot/100g100g239kcal8.4g39g5.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242361